Proactief, resultaatgericht en efficiënt voor de overheid


"Wat doe ik?"

Langlopende juridische dossiers resultaatgericht afgehandeld

Het kan, door verschillende omstandigheden, voorkomen dat dossiers blijven liggen. Voor het wegwerken van achterstanden is echter niet altijd direct capaciteit, budget of de juiste expertise aanwezig. De achterstand blijft hierdoor bestaan en groeit wellicht. Maar wat als we dit kunnen ondervangen?

 

Ik pak deze achterstanden proactief aan en handel ze resultaatgericht en efficiënt af.  Dit heb ik onder andere voor gemeente Roermond gedaan. Hier heb ik 170 dossiers in 1,5 jaar tijd van ‘a tot z’ afgehandeld. 

 

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of laat mij je terugbellen

Waarom kies je voor mij?

Kennis & Expertise

Door mijn jarenlange ervaring als jurist in bij (semi-) overheidsorganisaties ben ik bekend met meeste gemeentelijke zaaksystemen en kan direct aan de slag. Vanuit mijn overheidservaring weet ik binnen een oogopslag wat nodig is en ben ik politiek bestuurlijk sensitief. Hierdoor weet ik bruggen te slaan tussen verschillende betrokkenen. 

Proactief & betrokken

Ik benader alle betrokkenen met een open, proactieve houding om zo voor iedereen tot de best passende oplossing te komen. Mijn proactieve houding zorgt voor efficiëntie en resultaat.

verbinding & communicatie

Ik geloof dat een goede afhandeling van dossiers zorgt voor een betere relatie met de burger. Daarom hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact, gedegen voorwerk/ onderzoek en goede sociale communicatieve vaardigheden.  Ik heb gedegen ervaring met communicatie tussen en mét initiatiefnemers, (semi-) overheidsinstanties en burgerinitiatieven. Hierdoor weet ik op welke wijze ik de doelgroep kan bereiken.  

"Hoe ik werk"

Geen vaste medewerker in dienst, wel beschikken over de juiste expertise

Ik houd van proactief, resultaatgericht en effectief werken. Dit doe ik op projectbasis waarin wij samen precies afspreken hoeveel dossiers of welk projecten ik aanneem. Zo weet iedereen waar hij aan toe is, dat is wel zo prettig. 

Je kunt hierbij denken aan

  •  juridische privaatrecht dossiers;
  • deel(projectleider);
  • senior jurist grondzaken en vastgoed;
  • beleidsmedewerker RO
  • planjurist
  • jurist gebiedsontwikkeling
  • aanbesteding en inkoop
  • contractmanager
  • inpassingsstudies


Omdat ik geen onderdeel ben van het vaste team ligt mijn focus voor 100% bij het afhandelen van deze dossiers en word ik niet afgeleid door andere werkzaamheden.

Reviews

Hoe anderen het werken met mij ervaren:

De samenwerking met Patricia verloopt altijd zakelijk en constructief. Met haar deskundigheid en persoonlijkheid lost zij vraagstukken snel op.
Enthousiast, deskundig, resultaatgericht, pakt dingen snel en adequaat op. Bovendien een fijn en prettig iemand om mee samen te werken. Dat is Patricia!

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of laat mij je terugbellen

Bel mij terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.