Project- en initiatiefmanager

"Hoe help ik jou?

Van Idee naar Realisatie

Met jarenlange ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, juridische zaken en financiën bij (semi-)overheidsorganisaties, fungeer ik als de verbindende schakel voor projectontwikkelaars en ondernemers. Mijn meerwaarde ligt in het feit dat ik het gehele proces van ruimtelijke ordening, juridische zaken en financiën overzie en deze elementen naadloos aan elkaar weet te verbinden. Procesmatig kan ik inzicht geven in de organisatiestructuren van (semi-)overheidsorganisaties en werkmaatschappijen. Deze expertise, gecombineerd met mijn kennis van communicatie met én tussen publieke en private partijen, maakt mij inzetbaar als zowel project- en initiatiefmanager als bemiddelaar.

Bij Handels Consultancy BV begrijpen we dat een goed plan meer is dan alleen een idee op papier. Het gaat om jouw visie, jouw droom en de inspanning die nodig is om deze te realiseren. Wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van dit uitdagende proces, vooral als het gaat om het verkrijgen van vergunningen en het navigeren door gemeentelijke procedures. Of het nu gaat om een bouwproject, de uitbreiding van je bedrijf, of de ontwikkeling van bedrijfsruimte aan huis, wij hebben de expertise om jouw project succesvol te maken.

Als projectontwikkelaar of ondernemer met een ambitieus bouwplan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers door de complexe en bureaucratische regels van gemeentelijke goedkeuringen. Onze expertise en sterke relaties binnen diverse overheidsinstanties zorgen ervoor dat jouw project niet alleen voldoet aan alle wettelijke vereisten, maar ook succesvol wordt goedgekeurd en uitgevoerd. Wij helpen je bij het verkrijgen van omgevingsvergunningen, horecavergunningen en andere benodigde vergunningen, en navigeren je door de regels en procedures van de gemeente. Met onze diepgaande kennis van de omgevingswet en bestemmingsplannen zorgen wij ervoor dat jouw plannen voldoen aan alle vereisten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw plannen kunnen helpen realiseren. Samen maken we van jouw goede plan een geweldig project!

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of laat mij je terugbellen

Waarom kies je voor mij?

DIEPGAANDE ERVARING

Wij weten hoe frustrerend en tijdrovend het kan zijn om goedkeuring te krijgen van de gemeente. Daarom nemen wij deze taak op ons. Met onze diepgaande kennis van de lokale regelgeving en onze relaties binnen gemeentelijke instanties, navigeren wij jouw project soepel door alle vereiste stappen.

persoonlijke begeleiding

Wij geloven in maatwerk. Wij bieden geen standaardoplossingen, maar passen onze diensten aan op jouw specifieke behoeften en doelen. Hierdoor krijg je de persoonlijke aandacht en ondersteuning die je nodig hebt om je project succesvol te maken, inclusief juridisch advies om bezwaren en klachten te voorkomen.

PRAGMATISCHE OPLOSSINGEN

Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Onze pragmatische benadering zorgt ervoor dat jouw project voldoet aan alle vereisten en soepel door het goedkeuringsproces gaat.

vertaalslag van plan naar gemeente

Wij maken de vertaalslag van jouw goed idee naar een goedgekeurd plan door de gemeente. Dit betekent dat wij jouw plannen omzetten in termen en documentatie die aansluiten bij de vereisten en verwachtingen van gemeentelijke besluitvormers.

BEWEZEN TRACK RECORD

Onze succesvolle projecten spreken voor zich. Klanten waarderen onze inzet, expertise en het vermogen om resultaten te leveren. Wij zijn trots op de positieve impact die we hebben gehad op de projecten van onze klanten.

Gebiedsontwikkeling en Bouwmanagement

Of je nu werkt aan een stedelijk project of een regionaal initiatief, wij bieden strategische begeleiding van begin tot eind. Onze ervaring met bouwmanagement zorgt ervoor dat jouw project efficiënt en effectief wordt uitgevoerd.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw plannen kunnen helpen realiseren. Samen maken we van jouw goede plan een geweldig project!

HC - low res-50
"Hoe ik werk"

1. EERSTE KOSTELOZE KENNISMAKING EN CONSULTATIE

Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we jouw projectideeën en doelen. We luisteren naar jouw wensen en identificeren de belangrijkste uitdagingen en kansen.

2. ANALYSE EN ADVIES

We analyseren de haalbaarheid van jouw project in het kader van de geldende regels en procedures. Je ontvangt advies op maat over de benodigde vergunningen, zoals omgevingsvergunningen, en over mogelijke juridische obstakels.

3. PLAN VAN AANPAK

We stellen een gedetailleerd plan van aanpak op, inclusief tijdlijn en de benodigde stappen om jouw project door het gemeentelijke goedkeuringsproces te loodsen. Dit plan omvat het voorbereiden van documentatie zoals inpassingsplan bestemmingsplannen, bouwplannen, en eventuele benodigde functieduidingen.

4. VERTAALSLAG VAN PLAN NAAR GEMEENTE

Wij maken de vertaalslag van jouw goed idee naar een goedgekeurd plan door de gemeente. Dit betekent dat wij jouw plannen omzetten in termen en documentatie die aansluiten bij de vereisten en verwachtingen van gemeentelijke besluitvormers.

5. GEMEENTELIJKE PROCEDURE

Wij begeleiden je door het volledige proces van de vergunningsaanvraag bijvoorbeeld door het indienen van een vooroverleg. We zorgen ervoor dat alle vereiste documentatie correct en op tijd wordt ingediend en onderhouden communicatie met gemeentelijke instanties. 

6. STAKEHOLDER MANAGEMENT EN PARTICIPATIE

Wij zorgen voor effectieve communicatie en participatie met alle betrokken partijen, inclusief gemeentes, investeerders, en lokale gemeenschappen. Dit helpt bij het voorkomen van bezwaren en klachten en bevordert een soepele samenwerking. Wij noemen dit participatie om ervoor te zorgen dat alle stemmen gehoord worden en er breed draagvlak ontstaat voor het project.

7. GEMEENTELIJKE GOEDKEURING

Wij weten hoe frustrerend en tijdrovend het kan zijn om goedkeuring te krijgen van de gemeente. Daarom nemen wij deze taak op ons. Met onze diepgaande kennis van de lokale regelgeving en onze relaties binnen gemeentelijke instanties, navigeren wij jouw project soepel door alle vereiste stappen. Wij voeren de gesprekken namens jou bij de gemeente. 

8. NAZORG EN EVALUATIE

Na de voltooiing van het project bieden wij kosteloos nazorg en evaluatiediensten aan om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid is afgerond en om eventuele resterende kwesties op te lossen.

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of laat mij je terugbellen

Boek een vrijblijvende consultatie in

Neem de Eerste Stap naar Succes!

Ben je klaar om jouw goede plan om te zetten in een geweldig project? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw plannen kunnen helpen realiseren. Samen maken we van jouw visie een werkelijkheid. Klik op de onderstaande knop om een vrijblijvende afspraak te maken!

 

Waarom een Vrijblijvende Consultatie?

  • Inzicht in Jouw Project: Tijdens de consultatie nemen we de tijd om jouw plannen en doelen te begrijpen. We bespreken hoe we je kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en goedkeuringen van de gemeente.
  • Advies op Maat: Op basis van jouw specifieke situatie geven we je deskundig advies en praktische oplossingen. We helpen je bij het maken van de vertaalslag van jouw idee naar een goedgekeurd plan door de gemeente.
  • Plan van Aanpak: We stellen een duidelijk stappenplan op voor de ontwikkeling van jouw project. Dit plan omvat alle belangrijke aspecten, van bouwmanagement tot stakeholder management, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.
  • Juridische Ondersteuning: We bieden juridisch advies om ervoor te zorgen dat jouw project voldoet aan alle regels en procedures. Dit helpt om bezwaren en klachten te voorkomen en zorgt voor een soepel verloop van jouw project.

"Mijn doel is om de gemeente zo enthousiast te maken over jouw plan dat zij ambassadeurs worden, zodat het plan brede draagkracht krijgt."

Wij werken o.a. voor

Neem contact op

Op zoek naar een ontwikkelspecialist die écht met je meedenkt?

Bel mij terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.