Over Handels Consultancy

Wie ben ik?

Ik ben Patricia Handels, 30 jaar en heb een geweldige partner, een schat van een paard en twee energieke hondjes. Van huis uit heb ik voornamelijk Vastgoed en Boekhoudkundige casussen meegekregen en vanuit mijn opleiding HBO-Rechten heb ik – je raadt het al -voornamelijk juridische aspecten meegekregen.

Tijdens mijn studie heb ik altijd gewerkt en stages gedaan, zo heb ik bij de Belastingdienst stage gedaan en heb ik bij verschillende bewindvoerders gewerkt. Hier is mijn passie gegroeid om de burgers te helpen met juridische en financiële aangelegenheden. Het opstellen van bezwaarschriften tegen overheidsinstanties zoals de Belastingdienst of het UWV, schuldhulptrajecten opstarten en begeleiden, budgetplannen opstellen en naar de Rechtbank gaan voor hoorzittingen.

Aan het einde van mijn studie – november 2017 – ben ik bij een Ruimtelijke Ordening adviesbureau (Ruimte in Advies) aan de slag gegaan als Juridisch adviseur. Leuke collega’s en inhoudelijk was het werk ook interessant.

Begin februari 2018 heb ik mij ingeschreven bij de KvK. Ik merkte dat ik van steeds meer vrienden en familieleden vraagstukken kreeg op juridisch dan wel financieel gebied. Vragen over huurtoeslagen, zorgtoeslagen, belastingaangiften en over terugbetalingen kwamen geregeld binnen. Omdat ik voorheen geen inschrijving had, kon ik ook naar buiten toe geen naam opbouwen. Handels Consultancy was geboren.

Toch merkte ik dat mijn liefde voor Vastgoed steeds meer begon te knagen en niet lang erna, kreeg ik een fulltime opdracht bij de gemeente Leudal als Regisseur Vastgoedmanager. Ik kreeg van mijn toenmalige werkgeefster de mogelijkheid om de opdracht voor mijn eigen bedrijf uit te voeren. Op dat moment was ik helemaal niet bezig met opdrachten te verwerven onder mijn eigen naam maar doordat ik deze mogelijkheid kreeg, heb ik na een maand wikken en wegen toch besloten om de sprong te wagen. Ik werd fulltime ondernemer per november 2018!

Patricia Handels

Patricia Handels Juridisch Advies Bureau