Overheid

"Wat doe ik?"

Langlopende juridische dossiers snel afgehandeld

Het kan, door verschillende omstandigheden, voorkomen dat dossiers blijven liggen. Dat is voor de burger niet prettig, want de vraag blijft bestaan. En ook voor de gemeente/ instantie zelf ook niet. Voor het wegwerken van achterstanden is echter niet altijd direct capaciteit, budget of de juiste expertise aanwezig. De achterstand blijft hierdoor bestaan en groeit wellicht.

Ik pak deze achterstanden aan en handel ze snel en adequaat af. Dit heb ik onder andere voor gemeente Roermond gedaan. Hier heb ik  170 dossiers in 1,5 jaar tijd van ‘a tot z’ afgehandeld. 

 

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of laat mij je terugbellen

Waarom kies je voor mij?

Ervaring & Expertise

Door mijn jarenlange ervaring als jurist ben ik bekend met meeste gemeentelijke zaaksystemen en kan direct aan de slag. Vanuit deze ervaring weet ik snel wat nodig is en hoe we dit kunnen bereiken. Ik sla graag bruggen tussen verschillende instanties, ondernemers en stakeholders.

Proactief & Open

Ik benader alle stakeholders met een open, proactieve houding om zo voor iedereen tot de best passende oplossing te komen. 

Onderzoek & communicatie

Ik geloof dat een goede afhandeling van dossiers zorgt voor een betere relatie tussen de gemeente/ instantie en de burger. Daarom hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact, gedegen voorwerk/ onderzoek en duidelijke communicatie.  

"Hoe ik werk"

Geen vaste medewerker in dienst, wel beschikken over juridische kennis

Ik houd van proactief, snel en effectief werken. Dit doe ik op projectbasis waarin wij samen precies afspreken hoeveel dossiers of welk projecten ik  oppak. Zo weet iedereen waar hij aan toe is, dat is wel zo prettig. Je kunt hierbij denken aan juridische privaatrecht dossiers, project snippergroen, etc.

Omdat ik geen onderdeel ben van het vaste team ligt mijn focus voor 100% bij het afhandelen van deze dossiers en word ik niet afgeleid door andere werkzaamheden.e

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of laat mij je terugbellen

Reviews

Hoe anderen het werken met mij ervaren:

De samenwerking met Patricia verloopt altijd zakelijk en constructief. Met haar deskundigheid en persoonlijkheid lost zij vraagstukken snel op.
Testimonial Frans Scheurs Gemeente Roermond
Frans Schreurs
Wethouder gemeente Roermond
Enthousiast, deskundig, resultaatgericht, pakt dingen snel en adequaat op. Bovendien een fijn en prettig iemand om mee samen te werken. Dat is Patricia!
Testimonial Rene Knoops gemeente Roosendaal
René Kools
Senior medewerker gemeente Roosendaal

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of laat mij je terugbellen

Bel mij terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.