Ons Team

Patricia Handels

Founder/Managing Director

Als founder en Managing Director is Patricia de drijvende kracht achter Handels Consultancy. Ze begon haar bedrijf vanuit passie voor vastgoed, financiën en juridische vraagstukken. Met een sterke juridische opleiding als achtergrond weet zij steeds weer kwaliteit te waarborgen.

Patricia heeft een helicopterview, waardoor ze een waardevolle link is tussen team en opdrachtgever. Zij zorgt ervoor dat afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen.

 

“Een dossier van A tot Z brengen is waar mijn kracht ligt. Doordat ik alle facetten van het spel ken zorg ik ervoor dat de pijnpunten weer worden vlotgetrokken.”

Patricia Handels

Vincent Cornelissen

Juridisch adviseur en Projectondersteuner

Een vraagstuk bekijk ik  vanuit verschillende invalshoeken. Ik  haal de achterliggende vraag naar voren, om het vraagstuk vanuit de kern op te lossen”.

Vincent Cornelissen

Na jaren zijn eigen bedrijf te hebben gerund in de afbouw, vond Vincent een nieuwe uitdaging in een rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht. Van zijn hand komen communicatief sterke memo’s met conclusies en opties.

 

Vincent is pragmatisch en analytisch. Een vraagstuk bekijkt hij vanuit verschillende invalshoeken. Doordat hij de achterliggende vraag naar voren haalt lost hij het vraagstuk vanuit de kern op.

Versterk ons team

Join us!

Heb jij net als ik een grote passie voor vastgoed, financien en juridische vraagstukken? Kom jij een scheut juridische kennis toevoegen aan ons team en andersom ook je eigen kennis vergroten?

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en nieuwe mensen met passie.

Stuur een berichtje en wie weet werken wij binnenkort samen.