Recensies

Lees de ervaringen

Kom er achter hoe samenwerkingspartners, klanten en relaties Handels Consultancy ervaren.

Ik heb Patricia leren kennen als ambitieus, gedreven en een zeer kundige collega op het gebied van gebiedsontwikkeling en grondzaken/vastgoed (RO) die door haar werkhouding en inzet ook de gewenste resultaten boekt. Daarnaast is zij ook sociaal en een teamplayer. Het is een plezier om samen met haar de contracten voor de gebiedsontwikkeling te doen voor MijnGemeenteDichtbij.
Jurjan Altena
Senior Legal Adivsor - St. Michielsgestel en Boxtel
Patricia heeft mij vervangen tijdens mij zwangerschapsverlof. Ze heeft veel taken met de juiste kennis kunnen afronden in mijn verlof, waardoor het heel prettig was om terug te komen op mijn werk. 

De overgebleven dossiers zijn keurig overgedragen en zelfs na de overdracht is Patricia beschikbaar voor aanvullende informatie of overleg.
Joske Sangster
Strategisch beleidsmedewerker gemeente Roermond
Ik heb Patricia Handels leren kennen als een doortastende, intelligente en zeer kundige juriste en adviseur. Het schakelen tussen de publieke en private invalshoek tijdens het navigeren door complexe (beleids)vraagstukken doet zij met verve, waarbij een pragmatische aanpak te allen tijde de boventoon voert. Patricia neemt geen genoegen met simpelweg een vinkje op de to-do lijst: zij streeft het optimale resultaat na, signaleert onderweg knelpunten en pakt deze meteen aan. Als persoon is zij een betrouwbare en open samenwerkingspartner met een stevige portie humor.
Testimonial Mara Biemans
Mara Biermans
Eigenaar MBC
Patricia is een drijvende kracht gebleken bij het werken aan een aantal complexe, niet-alledaagse en ingewikkelde vraagstukken.
Haar praktische instelling in combinatie met haar doortastendheid én deskundigheid is erg verfrissend. Dit maakt dat je als team steeds als vanzelf in de juiste stand komt om met gemak tot de beste resultaten te komen.
Testimonial Frank Leenders Roermond
Frank Leenders
Strategisch beleidsmedewerker gemeente Roermond
De samenwerking met Patricia verloopt altijd zakelijk en constructief . Met haar deskundigheid en persoonlijkheid lost zij vraagstukken snel op.
Testimonial Frans Scheurs Gemeente Roermond
Frans Schreurs
Wethouder gemeente Roermond
Deskundig, doortastend, zelfverzekerd, initiatiefrijk, enthousiast, resultaat- en doelgericht..... hiermee krijg je te maken als je met Patricia (samen) werkt. Daarom niet twijfelen maar doen als je de kans krijgt met deze topper te werken. Absolute aanrader !
Testimonials Roel Peeters Gemeente Leudal
Roel Peeters
medewerker beleidsondersteuning Sociaal Domein
Patricia is een zeer professionele en gewaardeerde collega. Ze is een echte doorzetter en schroomt niet haar verantwoordelijkheid te nemen. Zowel zelfstandig als in een team weet zij van aanpakken en gaat zij door totdat zij het beste resultaat heeft bereikt. Haar positieve houding en goede communicatieve vaardigheden dragen bij aan de goede resultaten welke zij reeds heeft weten te behalen. Ik hoop nog lang met Patricia te mogen samenwerken.
Claudine Wilms
Collega Ruimte in Advies
Ik ken Patricia al jaren, zowel privé als zakelijk, Graag wil ik 3 competenties gebruiken die haar het best omschrijven;
-Pittig
-Vakbekwaam
-Professioneel

Wanneer zij gaat voor een project, gaat zijn voor de volle 110%. U kunt verwachten uitstekend op de hoogte te worden gehouden met betrekking tot lopende zaken, uitstekende afwikkeling na ieder project en correcte correspondentie zowel telefonisch, als per mail.

Kortom, een Young Professional met de juiste attitude!
Sonny Lenssen
eigenaar VIP service
Wederom een zeer positief en meedenkend gesprek gehad i.v.m. kinderopvangkosten teruggave. Jaaropgave 2018 doorgegeven en meteen de vraag krijgen: laten we 2019 ook herzien en 2020 meenemen in behandeling . Super tevreden en alleen maar lof over Handels Consultancy.
Maurice Pruppers
Als Belgisch vastgoedkantoor C&D Partners BVBA een zeer degelijke Nederlandse partner gevonden voor ons buitenland cliënteel in H|C. De snelheid van reactie en afhandeling van verhuurdossiers alsook de feedback rond de Nederlandse wetgeving voor onze Nederlandse klanten is uniek te noemen.
D W

Neem contact op

Op zoek naar een juridische specialiste die écht met je meedenkt?