Recensies

Lees de ervaringen

Kom er achter hoe samenwerkingspartners, klanten en relaties Handels Consultancy ervaren.

Ik heb Patricia Handels leren kennen als een doortastende, intelligente en zeer kundige juriste en adviseur. Het schakelen tussen de publieke en private invalshoek tijdens het navigeren door complexe (beleids)vraagstukken doet zij met verve, waarbij een pragmatische aanpak te allen tijde de boventoon voert. Patricia neemt geen genoegen met simpelweg een vinkje op de to-do lijst: zij streeft het optimale resultaat na, signaleert onderweg knelpunten en pakt deze meteen aan. Als persoon is zij een betrouwbare en open samenwerkingspartner met een stevige portie humor.
Testimonial Mara Biemans
Mara Biermans
Jurist
Patricia is een drijvende kracht gebleken bij het werken aan een aantal complexe, niet-alledaagse en ingewikkelde vraagstukken. Haar praktische instelling in combinatie met haar doortastendheid én deskundigheid is erg verfrissend. Dit maakt dat je als team steeds als vanzelf in de juiste stand komt om met gemak tot de beste resultaten te komen.
Testimonial Frank Leenders Roermond
Frank Leenders
Strategisch beleidsmedewerker gemeente Roermond
De samenwerking met Patricia verloopt altijd zakelijk en constructief . Met haar deskundigheid en persoonlijkheid lost zij vraagstukken snel op.
Testimonial Frans Scheurs Gemeente Roermond
Frans Schreurs
Wethouder gemeente Roermond
Deskundig, doortastend, zelfverzekerd, initiatiefrijk, enthousiast, resultaat- en doelgericht..... hiermee krijg je te maken als je met Patricia (samen) werkt. Daarom niet twijfelen maar doen als je de kans krijgt met deze topper te werken. Absolute aanrader !
Testimonials Roel Peeters Gemeente Leudal
Roel Peeters
Influencer
Wederom een zeer positief en meedenkend gesprek gehad i.v.m. kinderopvangkosten teruggave. Jaaropgave 2018 doorgegeven en meteen de vraag krijgen: laten we 2019 ook herzien en 2020 meenemen in behandeling . Super tevreden en alleen maar lof over Handels Consultancy.
Maurice Pruppers
Als Belgisch vastgoedkantoor C&D Partners BVBA een zeer degelijke Nederlandse partner gevonden voor ons buitenland cliënteel in H|C. De snelheid van reactie en afhandeling van verhuurdossiers alsook de feedback rond de Nederlandse wetgeving voor onze Nederlandse klanten is uniek te noemen.
D W

Neem contact op

Op zoek naar een juridische specialiste die écht met je meedenkt?